Teleház

A Teleház célja
- Országos szintű vidékfejlesztési program beindítása, és fenntartása.
- A szociális esélyegyenlőségek megteremtése (a szegényebb emberek is ugyanolyan informatikai ismeretekhez jussanak, mint a módosabb réteg.)
- A Telestart Kft. A magyar Teleház szövetség szerződött hálózati szolgáltatója. Ha elkészül a szolgáltatási portfoliója (jogosítványszerzési lehetőség, színház jegyvásárlás) akkor teljes kapacitással indulhat be Csomádon.

A Csomádi teleház
A Csomádi Teleház két pályázat megnyerésével indult el. Az egyik a Vép. Életmód program volt, a másik a Teleházé.
A jó kapcsolatoknak köszönhetően, és a rengeteg munkának, Teleházunk az ország egyik legfelszereltebb Teleháza. Büszkén jelentem ki Pest Megyében mi vagyunk a minta Teleház. Az önkormányzat részéről 100%-kos támogatást kapunk.
A Teleház szolgáltatásai totálisan ingyenes, kivéve az internet használat, ami 100ft/óra összegben lett meghatározva. Az összeget a közháló programon belül az IHM Minisztérium szabta meg. Gazdasági oldalról teljesen önfeltartóvá szeretnénk tenni a Teleházunkat. Pedagógiai oldalról is fontos szerepet látunk benne. Tapasztalatunk szerint javulás vehető észre a fiatalság körében, az informatikai ismeretek iránt. Mind hardveres, mind szoftveres oldalon.
Szeretnék az iskolával szorosabb kapcsolatot kí épitení, mert közös céljaink is vannak. Bármilyen fakultációt, megtarthatnak a Klub helységeiben.
Tenni szeretnénk a falú fiatalsága érdekében, és teljes mértékben látom benne a működőképes jövőt. Terveinkben szerepel egy Csomádi Darts egyesület létrehozása, aminek a székhelye, és klub helye a Csomádi Teleház lesz.
A Teleház helységeiben különböző kulturális programok is helyet kapnak.

Nyitva tartás:
Hétfő 16-20
Kedd 16-20
Szerda 16-20
Csütörtök 16-20
Péntek 16-20


Tisztelettel: ifj. Tompa János
Elérhetőség: 0620-220-34-95