Események

Közélet

Önkormányzat

A bizottsági ülés után képviselő-testületi ülés veszi kezdetét – ugyanott. Alább a meghívó.


2014. február 17.-én összeül a Gazdasági és Ügyrendi Bizottság. Az ülés szokás szerint nyilvános, alább olvasható a meghívó.


A bizottsági ülés után képviselő-testületi ülés veszi kezdetét – ugyanott. Alább a meghívó.


2014-ben január 20-án ül először össze a Gazdasági és Ügyrendi Bizottság. Az ülés szokás szerint nyilvános, alább olvasható a meghívó.

 


Tisztelt Csomádiak!

A képviselő-testület Gazdasági és Ügyrendi Bizottságának 2013. december 18-ára meghirdetett ülésének időpontja és tárgya a következők szerint módosul:


A bizottsági ülést követi a képviselő-testületi. Alább olvasható a meghívó.


Az ünnepek előtti utolsó ülésére hívja és várja az érdeklődőket képviselő-testületünk gazdasági és ügyrendi bizottsága. Alább a meghívó.


Meghívó közmeghallgatásra

2013. december 9. hétfõ

Mint minden évben, idén decemberben is lesz közmeghallgatás (falugyűlés) Csomádon. Ez az az alkalom, amikor a lakosok meghallgathatják, hogy az önkormányzat mely tervei, célkitűzései valósultak meg, melyek nem, mekkora forrásokból, hogyan gazdálkodott, milyen eredményeket ért el az elmúlt évben, és mik az elképzelései a jövő évre. Ezt követően előadhatják panaszaikat, elmondhatják észrevételeiket, megtehetik javaslataikat a közszolgáltatásokkal kapcsolatosan és a képviselő-testület munkáját illetően. Alább a meghívó.


Hivatalok Nyílt Napja

2013. november 26. kedd

Bíró Attila hivatalvezető nevében és megbízásából ezúton ajánluk szíves figyelmükbe a Hivatalok Nyílt Napja alkalmából a Pest Megyei Kormányhivatal Dunakeszi Járási Hivatala 2013. november 28-ai programját.


A bizottsági ülés után rögtön kezdetét veszi a képviselő-testületi ülés is, amelyen szintén részt vehetnek megfigyelőként. A meghívó alább olvasható.