Előadás a párkapcsolatról

2013. április 15. hétfő

Életminőségünket – az anyagi körülményeink mellett – párkapcsolatunk minősége befolyásolja, határozza meg leginkább. Ezért fontos, hogy testi-lelki társunkkal hogyan bánunk, hozzá miképp viszonyulunk. Ebben a tárgykörben tart nálunk előadást Igar Beatrix, mely előadást tulajdonképpen mindenkinek ajánlunk. A párkapcsolatban/házasságban élőknek, a szerelmüket még csak keresgélőknek, a jelenlegi partnerükkel harmóniában avagy feszültségben élőknek egyaránt. Alább a meghívó.

Szeretettel várunk!

Helyszín: Csomád Művelődési Ház Könyvtár Olvasóterem


 „Mit tegyek a boldog párkapcsolatért?” címmel

 2013. Április 15-én, hétfőn 18 órától

a Művelődési Ház olvasótermében


Párkapcsolati előadás: Kinek ajánljuk a párkapcsolati előadást?


  • Azoknak, akik szeretnék jelenlegi kapcsolatukat harmonikusabbá tenni. Természetesen viták minden kapcsolatban adódnak, és ettől épül a két fél. Nem mindegy viszont, hogy milyen sűrűn alakulnak ki nézeteltérések, és ezek hogyan záródnak.
  • Azoknak is ajánljuk, akik még keresik az életük párját, a lelki társukat.
  • Ha szeretnél tenni valamit életed legfontosabb területén, a magánéletében. Hiszen, ha a párkapcsoltunk rendben van, akkor a munkánkat és minden egyéb feladatot könnyebben látunk el. Viszont ha a privát szféránk nem biztosít nekünk megfelelő hátteret, akkor minden mást csak fél emberként tudunk elvégezni, vagy sokkal nagyobb energia ráfordítással, mint egyébként a feladat igényelne.      

Várunk szeretettel: Igar Beatrix előadására

Az előadás ingyenes!

Előadó: Igar Beatrix