Hírarchívum

Fennakadás a szemétszállításban

2013. január 15. kedd

Alább olvasható a szemétszállítással kapcsolatos polgármesteri közlemény.


Művelődési házunk az új esztendőben is számos izgalmas és színvonalas eseménynek ad otthont. További információk alább.


A 2013. január 1-jétől működő járási hivatalok működésével kapcsolatos tudnivalókat tartalmazó kormányrendelet honlapunkról letölthető.


A MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. által üzemeltetendő Mogyoród, 03/36 helyrajzi számú ingatlanon meglévő "Mogyoród-1" jelű gázkút, valamint a Veresegyház, 043/9 és 59/28 helyrajzi számú ingatlanokon tervezett "Mogyoród-2" és "Mogyoród-3" jelű gázkutak termelésbe állítására vonatkozó előzetes vizsgálati eljárás a környezeti hatásvizsgálati és az egységes környezethasználati engedélyezési eljárásról szóló 314/2005. (XII.25.) Korm. rendelete alapján.


Szervezett színházlátogatás

2012. december 5. szerda

Művelődési házunk szervezésében különbuszos budapesti színházlátogatásra invitáljuk községünk lakóit. Alább a meghívó.


Adventi rendezvények

2012. december 5. szerda

Az advent a karácsony, vagyis Jézus születésének várásáról szól, mi pedig ezt az időszakot is igyekszünk hasznos tevékenységekkel eltölteni, ezért szervezünk idén is számos izgalmas adventi programot a legkisebbektől a legidősebbekig mindenkinek.


Az egri Ho Si Minh Tanárképző Főiskolán szerzett magyar-orosz szakos tanári képesítést, a debreceni Kölcsey Ferenc Tanítóképző Főiskolán pedig sakkoktatói oklevelet. Már 13-14 évesen hibátlanul alkalmazta a magyar verstan legfontosabb törvényeit, sőt a szabályok kivételeiről is „tudott".


Tisztelt Lakosok!

Az ünnepekre való tekintettel az A.S.A. a szemétszállítást december 22-én (szombaton), illetve december 29-én (szombaton) látja el.


Tisztelt Önkormányzat!

Hivatkozással a közöttünk létrejött Együttműködési megállapodásra, jelen levelünkben szeretnénk Önöket tájékoztatni a megállapodás mentén történő előre fizetős mérő támogatásból történő feltöltésének lehetőségéről, módjáról.


A Csomádi Hírharang 2012. novemberi száma letölthető a címlap baloldalt található kisképére kattintva, vagy innen.