Hírarchívum

A Csomád Község Önkormányzat szervezeti és működési szabályzatáról szóló 5/2011.(IV.20.) Önkormányzati rendelet 31. § (2) bekezdése alapjánCsomád Község Önkormányzata Gazdasági- és Ügyrendi Bizottsági ülését 2014. február 03-án, hétfőn 1700 órai kezdettel ö s s z e h í v o m .

Részletes tájékoztató letöltéséért kattintson!


Földhivatali ügyintézés januárban csak hétfői napokon van. Részletes tájékoztató letöltéséért kattintson!


Tisztelt Csomádi Polgárok!

A kiemelt ápolási díj igénylésének menete 2014. január 1-jétől megváltozott. A változásokról szóló tájékoztatót honlapunkról letöltheti.


Kosaras Szilveszter

2013. december 31. kedd

Művelődési házunk szervezésében megrendezésre kerülő szilveszteri mulatságunkra várjuk Önöket, alább olvashatják meghívónkat.


Hivatalunk az ünnepek környékén az alábbi nyitvatartási rend szerint működik:


Tisztelt Látogatók, kedves Gyerekek!

A Művelődési Ház és Könyvtár ZÁRVA tart 2013. december 23-tól, 2014. január 3-ig. A zárva tartás ideje alatt a nyitva tartás rendezvényfüggő!


Advent

2013. december 15. vasárnap

Karácsony előtt, adventben is szervezünk programokat. Ilyen lesz december 15-én, vasárnap a Művelődési Házban megrendezésre kerülő kézműves foglalkozás, ahol mutatós karácsonyfadíszeket, és mindenféle ünnepi finomságot készítünk. Alább a meghívó.


Újabb tudnivaló, részletekért kattintson a Bővebben gomra!


Idősek napja

2013. december 8. vasárnap

Idén év végén is felköszöntjük idős lakosainkat, akiket a nagy élettapasztalatuk és bölcsességük miatt tisztelünk, és akiknek hálásak lehetünk, hogy köztünk vannak. Ők azok, akik átéltek háborút, diktatúrát, forradalmat, megtorlásokat, és mindeközben felneveltek minket. A minimum, amivel tartozunk nekik, hogy az évben egy napot annak szentelünk, hogy köszönetet mondunk nekik, és színvonalas programokkal szórakoztatjuk őket. Alább olvasható a meghívónk.


Kérjük, olvassák el, fontos!