Hírarchívum

Tisztelt Csomádi Lakosok!

Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy a József Attila utca bal oldalán lévő járda, a Kossuth út elején a Táncsics közig új járda szakasz, illetve két gyalogátkelőhely építését Csomád Község Önkormányzata megrendelése alapján a megbízott kivitelező 2013. április 24-én megkezdi.


Tavaszi lomtalanítás

2013. április 19. péntek

Ahogy az ország összes településén, úgy Csomádon is minden évben egyszer alkalmunk nyílik ingyen megszabadulni már megunt vagy tönkrement kacatjainktól, melyek másnak lehet, hogy kincset érnek. Idén április 19-én lesz nálunk lomtalanítás, kérjük, mindenki készítse ki a leselejtezni kívánt dolgait. További tudnivalókért olvassa el a hirdetményt!


A kéményseprőkről úgy tartják szerencsét hoznak, és április második felében Csomádot is felkeresik. Hogy szerencsét hoznak-e, nem tudjuk, de a szakértelmüket és a munkaeszközeiket biztosan. Kérjük, a kéményseprők által megadott időpontban – lehetőség szerint – tartózkodjanak otthon! A hozzánk eljuttatott hirdetményük itt olvasható.


Csomádi munkalehetőség

2013. április 18. csütörtök

Manapság nehéz munkához jutni, még nehezebb jó munkához jutni, és szinte lehetetlen kistelepülésen élőknek helyben munkához jutni. De nem nálunk! Irodai adminisztrátor munkakörbe keres munkatársakat a csomádi illetőségű Work Force Kft. Alább a teljes hirdetmény.


Előadás a párkapcsolatról

2013. április 15. hétfő

Életminőségünket – az anyagi körülményeink mellett – párkapcsolatunk minősége befolyásolja, határozza meg leginkább. Ezért fontos, hogy testi-lelki társunkkal hogyan bánunk, hozzá miképp viszonyulunk. Ebben a tárgykörben tart nálunk előadást Igar Beatrix, mely előadást tulajdonképpen mindenkinek ajánlunk. A párkapcsolatban/házasságban élőknek, a szerelmüket még csak keresgélőknek, a jelenlegi partnerükkel harmóniában avagy feszültségben élőknek egyaránt. Alább a meghívó.


Nyílt óra a Fogyi Klubban

2013. április 9. kedd

A Csomádon működő Fogyi Klub tagjai szeretettel várják mindazokat, akik meg szeretnének szabadulni pár kilótól, de eddig nem tudtak vagy mertek lépéseket tenni céljuk elérése érdekében. Hatékony edzésmódszerek és jó hangulatú közösség várják itt az embert. Alább olvasható a klubtagok meghívója.


Az okmányirodák zárva tartanak

2013. április 9. kedd

Értesítjük a csomádi lakosokat, hogy 2013. április 9-én, kedden szünetel a hivatalos ügyintézés. Az erről szóló minisztériumi hirdetmény alább olvasható.


Húsvéti kézműves foglalkozás

2013. március 28. csütörtök

A húsvét közeledtével mi is egyre inkább az ünnep lázában égünk, és készülünk érdekes, izgalmas programokkal kicsiknek és nagyoknak.


Sas-kabaré

2013. március 24. vasárnap

Kabarélátogatás Budapesten. Szervezett út, külön autóbusszal. Alább a részletek.


Tűzgyújtási tilalom

2013. március 20. szerda

A szabadtéri tüzek nagy része a szabályok ismeretének hiányából, vagy annak tudatos be nem tartásából ered. A száraz füves területeket gyakran a jogszabályi tiltás ellenére is meggyújtják, mivel ezt az eljárást tartják az elhanyagolt, gazos területek tisztításának, a száraz fűvel borított mezők megújításának leghatékonyabb és egyben legolcsóbb megoldásának.