Hírarchívum

Pályázat

2013. augusztus 5. hétfő

A csomádi Esztergály Mihály Általános Iskolában tanítói állásra hirdetett pályázatot a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Dunakeszi Tankerülete. A pályázat alább olvasható, pdf verziója pedig letölthető.


Felhívás

2013. augusztus 1. csütörtök

A Pest Megyei Kormányhivatal Váci Járási Hivatal Járási Állategészségügyi és Élelmiszer-Ellenőrző Hivatal járási főállatorvosa a 2013. július 25-én kelt PE-17I/1/674-3/2013. számú határozatában a mézelő méhek nyúlós költésrothadása fertőző betegség miatt


Szavazókörök felülvizsgálata

2013. július 29. hétfő

Az új választási törvény értelmében a 2014-es országgyűlési választásokon az eddigi 176 egyéni választókerület helyett mindössze 106 lesz Magyarországon. Ennek megfelelően a helyi választási irodák vezetői a szavazóköröket is egyenként megvizsgálták, hogy működhetnek-e tovább a korábbiaknak megfelelően. A Csomádot érintő változásokról innen értesülhet.


Felhívás valamennyi földhasználó számára

2013. július 25. csütörtök

A földhasználóknak bejelentési kötelezettségüknek kell eleget tenniük. A fontos tudnivalókat tartalmazó hirdetmény innen tölthető le.


A József Attila és a környező utcákban folyó járdaépítés jegyzőkönyve itt érhető el.


Hirdetmény: új autóbusz-menetrend

2013. július 23. kedd

Augusztus 1-jétől megváltozik Csomádon az autóbuszok menetrendje. Erről a Volánbusz Zrt. illetékesei tájékoztatták Klement János polgármester urat, aki az innen letölthető levélből értesült a módosításokról. Kérjük, Önök is tanulmányozzák a hirdetményt, hogy ezután is időben elérhessék a buszokat!


VIII. Csomádi Falunap

2013. június 22. szombat

Idén június 22-én már nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Csomádi Falunap. Ilyenkor a község apraja-nagyja összegyűlik a focipályán, ahol számtalan izgalmas családi és kulturális program, illetve érdekes sportesemény, vetélkedő, bemutató, előadás, koncert, valamint rengeteg finom étel- és italkülönlegesség várja az érdeklődőket. A programokat is tartalmazó meghívó innen letölthető.


Csomád polgármestere, Klement János januárban egyszer már levélben kérte az illetékes állami céget – a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-t –, hogy tegyen érdemi lépéseket a 2103. j. út Csomád-Őrbottyán közötti szakaszán tapasztalható áldatlan állapotok felszámolására, azaz az útburkolat rendbetételére, ám azóta sem történt az ügyben előrelépés. Az utat nap mint nap használók egyre sokasodó panaszai és saját rossz tapasztalatai arra késztették a Polgármester urat, hogy ismételten levéllel forduljon a Magyar Közúthoz. Levele itt olvasható, a Magyar Közút válasza pedig itt.


Az NMHH községünk önkormányzatához (is) eljuttatott közleménye itt olvasható.


Orchidea és bromélia tavaszi kiállítás

2013. április 28. vasárnap

Kedves látogatók, Tisztelt Csomádi Lakosok!

2013. április 28-án csoportos tavaszi kiállítás látogatását szervezünk. A csoportos kedvezményes belépőjegy 1200 Ft/fő. Különjáratú autóbusszal látogatnánk el Budapestre, a Vajdahunyad várába. Akit érdekel, és szeretne részt venni ezen a csoportos programon, az mihamarabb jelezze a művelődési ház dolgozóinál, mivel ennek függvényben rendelmém az autóbuszt. Kérlek, azt is jelezzétek, hogy kinek milyen időpont lenne a megfelelőbb!