Hírarchívum

Előadás

2013. március 11. hétfő

Ez az előadás a szellemi és anyagi jólét megteremtését szolgálja. Elindít egy pozitív előremozdulást, jelentő folyamatot az életedben.


2013. máricus 1. napjával nemcsak Csomád életében történtek változások. Ezentúl a magyar állampolgárság igénylése az itt olvasható módon történik.


Tájékoztatás

2013. március 8. péntek

fot_csomad.png2013. március 1. napjával létrejött Csomád község és Fót város közös önkormányzati hivatala, melynek hivatalos neve: Fóti Közös Önkormányzati Hivatal.

 


A szabadtéri tüzek megelőzéséről

2013. március 1. péntek

A szabadtéri tüzek nagy része a szabályok ismeretének hiányából, vagy annak tudatos be nem tartásából ered. A száraz füves területeket gyakran a jogszabályi tiltás ellenére is meggyújtják, mivel ezt az eljárást tartják az elhanyagolt, gazos területek tisztításának, a száraz fűvel borított mezők megújításának leghatékonyabb és egyben legolcsóbb megoldásának.


Nap mint nap tapasztaljuk, hogy a Csomád és Őrbottyán közti útszakaszon a burkolat jócskán elhasználódott, és javításra/felújításra szorul. Jelen állapotában rendkívül balesetveszélyes, és komoly károkat okozhat mind a gépjárművekben, mind utasaikban. A probléma orvoslását kérte Klement János, Csomád polgármestere is az illetékestől. Innen letölthető a Polgármester úr levele és a Magyar Közút Zrt. arra adott válasza.


Farsang 2013

2013. február 9. szombat

Farsangi mulatságunkra hívjuk és várjuk a mulatni vágyókat a Művelődési házba. Alább a részletes meghívó.


Adónk 1%-ával a csomádi oktatás-nevelésért

2013. január 31. csütörtök

Az Esztergály Mihály Alapítvány kuratóriuma kéri az adózókat, hogy adójuk 1 %-ának felajánlásával támogassák az alapítványt, melynek fő célkitűzése a helyi nevelési, oktatási intézmények működési feltételeinek javítása, kulturális és sportprogramjainak támogatása.


Magyar Kultúra Napja

2013. január 27. vasárnap

A Magyar Kultúra Napja alkalmából szervezett programjaink:


A földhasználattal kapcsolatos tudnivalókért olvasson tovább!


Az év folyamán a polgárőrök vigyáznak a biztonságunkra, a köztereinkre, az utcákon található tereptárgyak, az épületek épségére és tisztaságára. Farsang idején azonban még a szórakoztatásunkról is ők és meghívott fellépők fognak gondoskodni. Alább olvasható a meghívójuk.