Hírarchívum

Színházlátogatás

2013. november 27. szerda

Művelődési házunk nemcsak saját kulturális programokat szervez, hanem olykor csoportos látogatást is más rendezvényekre. Ezúttal egy kiváló színdarabot tervezünk megtekinteni – különbuszos úttal. A hirdetmény és a tudnivalók lejjebb olvashatók.


Új burkolatot kap a József Attila utca

2013. november 27. szerda

Tisztelt Csomádi Lakosok!

Örömmel értesítem a Tisztelt Lakosságot, hogy a sok levélváltásnak, tárgyalásnak meglett az eredménye. Elkezdődött a József Attila utca aszfaltburkolatának felújítása a Veresegyházi elágazástól Őrbottyán irányába.


Sulibál a Művelődési Házban

2013. november 16. szombat

2013. november 16-án, 19 órától sulibált tartunk a Csomádi Művelődési Házban. Részletekért kattintson a Bővebben gombra!


Sportöltöző építése

2013. november 14. csütörtök

Lezárult a Sportöltöző építése közbeszerzése eljárás 2. fordulója. A képviselő-testület kiválasztotta a legkedvezőbb ajánlatot adó kivitelezőt. A 310 m2 területű épület tervrajzait megtekintheti itt. A kivitelezővel kötött vállalkozási szerződést itt.


HAKME nótaműsor – ELMARAD!

2013. november 10. vasárnap

HÁLÓZAT A KULTÚRÁÉRT MŰVÉSZETÉRT EGYESÜLET DÖNTÉSE ALAPJÁN A RENDEZVÉNY ÉRDEKLŐDÉS HIÁNYÁBAN ELMARAD!!!


Tájékoztató

2013. november 8. péntek

A Váci Járási Hivatal Járási Munkaügyi Kirendeltsége a jövőben Dunakeszin is tart majd ügyfélfogadást. Részletekért kattintson a bővebben gombra!


Az autóbuszközlekedés miatt olykor felmerülő panaszokkal kapcsolatban Klement János polgármester hivatalos levélben fordult a Volánbusz Zrt.-hez, melyben kérte, hogy a járműveken gyakorta jelentkező helyhiány okozta problémát mielőbb orvosolják. A Polgármester úr levele itt, a válasz pedig itt olvasható.


III. Tökfesztivál

2013. október 27. vasárnap

2013. október 27-én, vasárnap délután rendezzük meg harmadik alkalommal a csomádi Tökfesztivált. A részletes program alább olvasható.


A gazdasági és ügyrendi bizottságét követően kezdetét veszi a képviselő-testület rendkívüli nyílt ülése is, melyre szintén várjuk az érdeklődőket. Alább a meghívó.


Rendkívüli ülésére hívja és várja Önöket önkormányzatunk gazdasági és ügyrendi bizottsága. Alább a meghívó.