Hírarchívum

A szagpanaszokkal kapcsolatban az alábbi levelet kaptuk a Fővárosi Csatornázási Művek munkatársától.


A Fővárosi Csatornázási Művek Zrt-vel fennálló Együttműködési megállapodásunk IV. pont 2. franciabekezdésében foglaltak alapján *szeptember hónapban* a mellékelt táblázat adatai szerinti 7 esetben kaptunk Csomádról szaghatással kapcsolatos bejelentést.


2013. október 1-jétől megváltozott a szelektív hulladékgyűjtés módja településünkön. A gyűjtőszigetek megszűntek.


Csomádon komoly hagyományai vannak a szüreti ünnepségeknek, amelyek mindig nagyszabású, színvonalas programokkal várják a helyieket és az ide látogatókat. Idén sem lesz ez másként. Alább olvashatják magyar és szlovák nyelvű meghívóinkat, illetve a vigasság programját.


Önkormányzatunk együttműködési megállapodást kötött a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt.-vel. A dokumentum honlapunkról letölthető.

 


Hirdetmény: továbbtanulási támogatás

2013. szeptember 18. szerda

Módosult a helyi szociális ellátásokról és szociális támogatásokról szóló helyi rendeletünk, alább olvashatja az újonnan hatályba lépőt, illetve az egyéb tudnivalókat.


Hazánkban egyre népszerűbb mozgásfajta a mazsorett. A táncos mozgás mellett a mazsorett bottal vagy pomponnal látványos elemeket is bemutató műfaj egyaránt szórakozás és komoly sport. A növendékek a próbákon a sok kihívás elé néznek melyekkel testük és értelmük együtt fejlődik.


Szülői értekezlet az óvodában

2013. szeptember 4. szerda

Óvodásaink szülei számára szülői értekezletet hív össze Sinkó Mihályné óvodavezető. Részletek itt.


A váci vasútállomás átépítése – többek között – Csomád vonatközlekedését is befolyásolja, és ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni, milyen változásokra kell számítaniuk. A módosított menetrendek itt és itt elérhetők. Alább pedig a KTI munkatársának Klement János polgármester úrhoz eljuttatott levele olvasható.


Hétvégén immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre Fóton a paradicsomfesztivál, ahol a résztvevők benevezhetik a versenybe saját termesztésű paradicsomaikat is. A további programokat lásd az alábbi meghívóban.